Monday, September 12, 2011




novel terbaru karya SITI ROSMIZAH


actually aku tengah kemarok dok baca novel ni. dalam proses nak baca novel ni sampai abis, tapi tak abis abis. sebab time nak baca ada je benda yang kite nak buwat. tambahan lagi bila keje. confium tade masa. hmmm. novel ni buat aku jatuh cinta pada khuzairi. terlalu baik orangnya sampai sanggup mengetepikan kebahagiaan diri sendiri untuk melihat orang lain bahagia. :'(   ok,stop!  aku taknak panjangkan cite, kang meleweng leweng pulak cite aku ni. ^^

so, aku akan update lagi bila aku dah abis baca. selamat malam kawan kawan. :)

3 comments

mesti peminat nOvel nih...hihihi...tggu update dr kamuuu..cpt bace..hahaha


http://khayalan27.blogspot.com/

REPLY

baca tengah malam la..:)

REPLY

nobody perfect . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates